Инхалацията – безвреден и ефективен начин да облекчите дишането!

Днес, когато все повече се гово¬ри, че лекарствата не само помагат, но и вредят, ние ви предлагаме да се обърнете към алтернативните начини на лечение и по-точно към инхалацията. За разлика от някои други средства от народната медицина, инхалацията се приема от съвременните лекари и се препоръчва за малки и големи пациенти със заболявания на диха¬телните пътища.

Инхалационната терапия е един от най-старите начини за лечение на широк спектър от заболявания, като за някои от тях е и най-ефективен. Специалистите смятат, че инхалациите помагат най-много при остри респираторни заболявания, когато симптомите включват сухота на лигавицата на носоглътката, кашлица, дразнене в гърлото.

Солната терапия е алтернативен метод, използван при дихателни проблеми.

Благодарение на свойствата си солните кристали спомагат за извличането на секретите и вредните бактерии от организма. По този начин дихателните пътища се прочистват и дишаш по-леко и по-свободно. Използва се за облекчаване на заболявания на дихателната система, астма, алергии, силна кашлица, хъркане, хронични белодробни заболявания, бронхит, сенна хрема, настинка, ринит.

Солният инхалатор HIMALAYAN PIPE е лесен и натурален начин да промените реално вашето здраве!

Благодарение на своята древна история за възстановяване на дихателните проблеми, днес всеки, който иска да опита как се диша с лулата инхалатор със хималайски солни кристали, може да облекчи живота си, както поколения наред са го правили за лечение на респираторни заболявания.

Чрез вдишването през керамичния филтър на хималайската лула HIMALAYAN PIPE SALT INHALER за 15-20 минути на ден в домашни условия, можете да получите същите ползи като при посещение във вековна солна пещера. Въздухът преминал през солните кристали, достига също толкова ефективно до дихателната система на микро ниво.
Инхалатора използва предимствата на древните терапии със сол от пещерите и поддържа оптимална дихателна функция, като помага за по-лесно обезвъздушаване, облекчаване на кихането, при упорита кашлица или недостиг на въздух и ви оставя чувство, че сте отново живи и дишате спокойно. Кристалите на солта са били използвани в продължение на десетилетия при лечението на заболявания на дихателните пътища и помагат за укрепване на имунната система, като почистват белите дробове, благодарение на това, че им позволяват да поемат повече кислород.

В хималайската кристална сол се съдържат голям брой природни елементи в естественото им състояние. Предимствата на природната хималайска кристална сол подпомагат за:
• Намалява неприятните симптоми на астмата;
• Намаляване на проблемите със синусите;
• Подобряване при алергии срещу полени, облекчава реакцията към цветен прашец и други подобни симптоми;
• Облекчаване на упорита кашлица, задух, хъркане;
• ХОББ, бронхит, емфизем;
• Затруднено дишане, предизвикано от замърсен въздух или тютюнопушене;

Лулата инхалатор HIMALAYAN PIPE може да купите на промоционална цена от 33,00 лв.

Тел: 02/ 822 03 12 и 0876 766 800; www.po-krasivi.net/shop

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Здраве