Ислямска държава: САЩ ще горят в нова атака като тази от 11 септември (видео)

Ислямска държава разпространи ужасяващо видео, в което предупреждава, че „няма да има сигурност за нито един американец по цялото земно кълбо” и че САЩ ще горят в нова атака, подобна на тази от 11 септември 2001 година.

Видеото е озаглавено „Ние ще изгорим Америка” и отправя призив към поддръжниците на ислямистите да атакуват САЩ на американска територия, като се твърди, че чувството на американците за сигурност е само „мираж”.

11-минутният клип също включва някои от най-кървавите варварства, извършени от ислямистите, включително екзекуцията на американския журналист Джеймс Фоули и няколко масови обезглавявания.

Субтитри към видеото разказват, че предишните „муджахедини” са успели да извършат атентатите от 11 септември срещу Кулите Близнаци с малко ресурси. Ислямист казва на развален английски:

„С волята на Аллах, страхът ще се разпространи отново сред тях. Америка губи милиарди и пак не успява да направи страната си сигурна. Днес е време за отмъщение. С волята на Аллах, днес муджахедините са много по-силни и имат повече ресурси отпреди. Затова те са способни да изгорят САЩ отново”.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Свят