Новият, модернизиран справочник Golden Pages с нови функционалности и още по-полезен за бизнеса и потребителите!

Вероятно сте чували за www.goldenpages.bg – най-утвърдения бизнес справочник в България с почти 10 годишна история. Бизнес каталогът и до днес заема лидерски позиции на пазара, предлагайки ключови услуги като геолокиране на бизнесите в Google Maps и възможност компаниите да бъдат откривани лесно и бързо от техните потенциални клиенти. Но какво най-вероятно все още не сте чули е неговата промяна – от началото на миналата седмица Golden Pages е вече с изцяло обновени функционалност и дизайн.

Какво се промени?

Бизнес търсачката запазва основния си фокус върху предоставянето на лесен начин за компаниите в България да бъдат открити от техни потенциални клиенти. Затова най-важната промяна, която определено ще усетите е при самото търсене по ключова дума. Без значение дали ще напишете името на някой продукт/услуга или името на някоя фирма, Golden Pages ще ви покаже само най-точните компании. Например, ако напишете „дограма” или „аптека” и търсачката ще ви открие над 200 фирми в тези сектори. Освен това, може да разчитате и на новата карта в резултатите от търсенето, която ще ви помогне да откриете бизнесите в близост до вас. Ключова промяна за сайта е и мобилната версия, с която може да се свързвате с фирмите само с натискането на бутона за директно обаждане в профила им.

Какво остава същото?

Golden Pages остава единствената компанията в България, която си партнира с Google Maps, за да геокодира българските фирми. Ключовите ни партньорства с Eleven и MarketKonekt са още примери за успешното развитие на компанията. Естествено, не на последно по важност е и огромният трафик към Golden Pages, който за последните 3 месеца се начислява на над половин милион уникални посещения в България.

Кои са най-търсените фирми в България?

Зададохме и този интересен въпрос на Golden Pages, които се съгласиха да ни споделят списък на едни от най-търсените компании при тях. Типично за сезона, най-популярните фирми за последните 30 дни са в сектора на Туристическите услуги, Автобусните билети, Мебелите и обзавеждането, Домакинските електроуреди, Градински центрове и Заведенията, баровете и ресторантите.

Ето ги и тях:

1. Павексим

2. Арена Хаус

3. Травел Лукс

4. Деметра

5. Фърниш БГ

6. Турски ресторант Тюркоаз

7. Мр Бриколаж

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини