Истинският Витамин В17 идва на помощ на болните от рак

Витамин B17 Комплекс представлява комбинация от натурални продукти, които поотделно се борят срещу коварната болест, а в съчетание се превръщат в още по-мощен убиец на рака.

Основният елемент в това противораково средство са сушените кайсиеви ядки, които съдържат витамин B17, познат още като "леатрил" и "амигдалин". Витаминът добива популярност в медицинските среди в средата на миналия век, след като американецът д-р Кребс и синовете му бележат невероятни успехи при борбата им с коварния рак. Биохимикът и екипът му доказват, че леатрилът убива туморните клетки, като същевременно предпазва здравите.

На помощ на витамин B17 се присъединяват и останалите антиракови съставки във витамин B17 Комплекс, които са японските гъби рейши, гъби кладници и екстракт от плодове облепиха. Всички те, взети заедно, са мощен имуностимулатор, борещ се с онкологичните заболявания. Гъбите рейши са натурален антибиотик с антиканцерогенен ефект. Гъбите кладница регулират нивата на мазнините и кръвната захар, като стабилизират и кръвното налягане. Плодовете облепиха действат благоприятно върху кръвоносните съдове и еластичността им. Взети заедно, всички съставки стимулират регенерацията на клетките и дават възможност на организма да подсили имунитета си по напълно естествен начин.

Хранителната добавка витамин B17 Комплекс е с доказана ефективност при инхибирането растежа на тумори, подсилва имунитета и положителни ефект при химиотерапия, подобрява еластичността на кръвоносните съдове и така подобрява и кръвоснабдяването, регулира кръвната захар, нивата на мазнините и артериалното налягане.

Витамин B17 Комплекс е под формата на желатинови капсули от 495 мг, съдържащи вече споменатите съставки в прахообразен вид - кайсиеви ядки, гъби рейши и кладници, плодове облепиха, както и студено пресовано масло от кайсиевите ядки, към което няма други примеси. Курсът на лечение е между 3 и 6 месеца, като дневният прием е по две капсули дневно - сутрин и вечер. Опаковката е достатъчна за един месец, съдържа 60 капсули. Витамин B17 Комплекс е регистриран в България в Агенцията по безопасност на храните.

Можете да закупите в определени аптеки или на тел.: 02/ 822 03 12, 0876 766 800

www.po-krasivi.net/shop

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Здраве