Върнете времето назад...или различната грижа за прошарената коса

Вече и за мъжете има решение, удовлетворяващо всички техни изисквания за продукт, възстановяващ цвета на косата. Те очакват:


• Да не е боя или шампоан-оцветител
• Да е натурален и безвреден
• Постепенно и деликатно възвръща естествения цвят на косата.

Фармацевтичната компания Aflofarm e разработила специалния иновативен продукт - шампоан DX2 за мъже. Без аналог по отношение на своя състав и ефект, шампоанът би могъл да даде на мъжете онова, от което се нуждаят в грижата за посивяващата коса.
Посребряването на косата започва, когато пигментът меланин, който придава цвят на косата, спира да се произвежда. Това я прави да изглежда прозрачна на фона на здравата коса.
Възвръщането на цвета е процес, който изисква време. Продуктът Е шампоан за ежедневна употреба, като промяната в цвета на косата идва ПОСТЕПЕННО. Тя започва приблизително след петото измиване и става все по-осезаема в зависимост от индивидуалните характеристики на косата. С всяка изминала седмица освежаването й е по-видимо, без да усетят хората около Вас някаква рязка промяна във визията Ви. Покриването на побелелите коси става заедно с това на нормалната коса, така че разликата в нюансите се запазва, правейки процеса да изглежда естествен.
DX2 съдържа натурални фитопигменти от растителни екстракти - крамерия (Krameria Mandra), орех (Juglans Regia), ракитник (Sarothamnus scoparius) и активна съставка, извлечена от водораслите Cystoseira Compressa, и прилаган редовно води до постепенно потъмняване на косата. Богатият химичен състав включва тъмен растителен меланин и меланинови прекурсори, като аминни деривати, получени от оксидирането на тирозина. По този начин активните съставки осигуряват постепенно депозиране върху косата на тъмните пигменти, които са прекурсори на меланина.
Тези растителни съставки защитават косата от вредните въздействия на слънчевата радиация. С възстановяването на целостта на косъма се подобряват хидратацията, блясъкът и външният вид на косата. Шампоанът е обогатен още с екстракт от бирена мая, който е ценен източник на протеини, витамини от групата В и минерали. Протеините спомагат за предпазване на косата от външни въздействия и допринасят за нейното възстановяване.
Начин на употреба:
Косата първо се измива добре под душа.
Малко количество шампоан DX2 се втрива в мократа коса и в скалпа, след което обилно се изплаква с вода.
Ако е необходимо, процедурата се повтаря. Шампоанът е подходящ за ежедневна употреба.

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ НА НАШИЯ САЙТ И В НАШАТА FACEBOOK СТРАНИЦА

Шампоанът може да бъде поръчан онлайн на нашия сайт:

www.actamedpharma.com и на телефон 0897 860 116

или закупен в следните аптеки:

Ремедиум София,

Фрамар – Стара Загора,

аптеки Марешки

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Здраве