Шофьорът, избутал моторист от пътя: Всеки ден умират мотористи. Какво толкова е станало?

Водачът на превозното средство, избутал моторист, се оказа човек с психични проблеми. По този начин възниква въпроса всеки ли може да получи шофьорска книжка.

В районното управление след инцидента, шофьорът е казал на моториста: "Всеки ден умират мотористи. Какво толкова е станало?, сподели самият потърпевш пред Нова тв.

Ангел, който едва не загина в района на Кресненското дефиле, заяви, че шокът е преминал и се чувства сравнително по-добре. Тогава обаче е почувствал голям страх.

"Първо си помислих, че това, което се случва не може да е истина", сподели той.

Той призна, че е изпреварил две коли на непрекъсната линия, но когато е настигнал въпросният автомобил, маневрите от негова страна са били законни. Тогава шофьорът предприема и засичането. Моторът се е движил с 50-60 км и Ангел успява да стабилизира машината.

"Това, което не се вижда на клипа, са последващите действия. Мой приятел, който караше след мен, изпревари въпросната кола. С жестове на ръката настрани се опита да го спре. Тогава той удари и него в задната част на мотора. За щастие не успя да падне от мотора и се откъсна напред. Колата започна да го преследва, а през това време аз не можах да ускоря”, разказа Ангел.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини