Българин продава всичките си органи за 1,25 млн. евро, семейството му било в нужда

21-годишен българин продава цялото си тяло за донорство за сумата от 1 250 000 евро. За желанието си е съобщил в интернет.

Пак там десетки нашенци продават бъбреци, костен мозък и роговици на цени от 20 000 лв. до 70 000 лв., пише „Телеграф”. От съобщението на младежа, който продава цялото си тяло, става ясно, че парите са нужни за семейството му. Той е подчертал, че обявата не е шега и че не е съгласен да продава поотделно, т.е. или цялото тяло, или нищо.

„Не пия изобщо алкохол, газирано, кафе, не пуша и никога не съм използвал наркотици. Храня се здравословно. Занимавам се със спорт. Нямам наследствени болести. Боледувал съм изключително рядко, предимно настинка. Не съм арестуван или издирван”. Така „рекламира” себе си 21-годишният българин.

От съобщението му става ясно, че след превода на сумата по банковата му сметка ще бъде изготвено завещание и младежът ще остави всички пари на роднини. Едва след прехвърлянето на парите ще стане и донорството, като то ще бъде извършено в чужбина. За връзка нашенецът е оставил своята поща, като умолява за професионализъм и уточнява, че ще се срещне само със сериозни купувачи.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл