Мъртвопиян потроши с тръба заведение във Враца, не помни нищо

Истински екшън се разиграл преди седмица в заведение в ж.к. „Дъбника“ във Враца. Мъртвопиян клиент извадил метална тръба, с която потрошил инвентара в заведението, пише "Конкурент". Изплашената до смърт барманка била принудена да натиенсе паник бутона, за да пристигнат гардове от фирмата, която охранявала обекта. В заведението дохвърчал и полицейски екип. Пияният клиент е безработен мъж от областния град. Бил с компания в заведението, където употребил солидно количество алкохол. След случката той е получил обвинение за хулиганство. Преди дни бе изправен на подсъдимата скамейка във Врачанския районен съд, където магистратите го признаха за виновен и му наложиха наказание задържане за 7 денонощия в местния арест. Мъжът призна пред съда частично вината си и обясни, че до момента никога не е имал противообществени прояви, нито пък някакви спречквания с органите на реда.

„Единственото обяснение, което имам, е, че алкохолът, който съм изпил е бил фалшив. Почти нищо не си спомням от въпросната вечер“, казал врачанинът, вилнял с тръба в бара.

Врачанският районен съд мотивира решението си като посочи, че ако бъде задържан за 7 денонощия, мъжът ще се превъзпита.

„Причини за извършване на нарушението са явно неуважение към обществото, ниско обществено съзнание и незачитане на обществения ред“, смятат магистратите.

Решението подлежи на обжалване пред окръжния съд във Враца. В случай, че и на втора инстанция съдебния акт бъде потвърден, мъжът отива за седмица в ареста.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони