Хванаха 28-годишен мъж, ползвал данни от чужди банкови карти

“Топлофикация София”: Сметките за отопление и топла вода са изготвени коректно и съобразно изискванията на Наредбата за топлоснабдяване

77-годишна жена изгоря при пожар в Петрич

Федерика Могерини: ЕС ще отпусне на Турция допълнително 3 млрд. евро за бежанците

Спецсъдът върна делото срещу Румен Овчаров (СНИМКИ)

Вижте какво реши Министерският съвет днес, 25 април 2018

Нови обвинения за Десислава Иванчева и заместниците й

Весела Лечева: Лиляна Павлова и Красен Кралев няма да си подадат оставките, но дължат голямо извинение на младите хора

Бойко Борисов: България намали външния си дълг с 2,3 милиарда лева

Прокуратурата внесе обвинителен акт срещу бивш съдия и срещу адвокат

Търгове ще определят нивата на рентите за земеделска земя Компанията за управление на земя "Агрион" отдава парцелите чрез тайно наддаване

Ротрианци дариха автомобил на социален дом в Свищовско

Тимуровци с акция в помощ на самотна майка от Горна Оряховица

Пожарникари спасиха щъркелово яйце в Балкана

Свищовлия ще отговаря за зверски побой на съгражданин

“Ботев” (Пд) взе заем от 500 000 лв.

„Ботев” (Пд) ще доиграе сезона със заем от 500 000 лв., отпуснат от фирма, близка до президента на клуба Иван Джиджев. С парите ще бъде осигурено нормалното функциониране на клуба, за чиято месечна издръжка заедно с ултрамодерната база в Коматево, са нужни близо 250 000 лв.

Дългът трябва да се върне с минимална лихва след 1 юли, когато в касата ще влезе последният трети транш от 750 000 евро от продажбата на Тодор Неделев в германския “Майнц”. Опитите на “Ботев” да изтегли кредит от банка ударили на камък, тъй като е нужно съгласието на всичките петима членове на Съвета на директорите на футболното АД. А де юре все още за такива се водят трима от старата управа.

Изчистването на юридическата каша в клуба, забъркана още и от запора от НАП на акциите на притежателя на 39% от дяловете – ТЦ-ИМЕ, се очаква да бъде извършено на 15 май. За тази дата е насрочено общо събрание на акционерите, в който след оттеглянето на Цветан Василев мажоритарен собственик с 61% е Сдружението на феновете и ветераните.

Шефовете на организацията са поканили бившия административен директор Иван Йотков да се върне на същия пост, който заемаше преди напускането си миналото лято след скандал с изпълнителния директор Тервел Златев. Завръщането на Йотков на този етап обаче е малко вероятно заради сериозно разминаване във вижданията за администрирането с Иван Джиджев и Златев.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.