2 милиона лева бяха спечелени от Лотария България по Великден

Почивните дни донесоха изключителен късмет за играчите в пунктовете на Евробет. 2 милиона лева бяха спечелени от игрите на Лотария България по време на празниците като най-големи бяха печалбите в играта Еврошанс. В три поредни дни Еврошанс донесе печалби от по 20 000 лева за трима различни играчи.
Навръх Великден бизнесменът Григор Григоров от София спечели 20 000 лева. Ден след това късметът се усмихна на 23 годишната студентка Десислава Захариева от Козлодуй, която спечели 20 000 лева от Еврошанс. Часове по-късно щастливецът Бехти Неджиб от Кърджали също спечели 20 000 лева със своята късметлийска комбинация от 9 числа в Еврошанс.

Строителният техник Трифон Трифонов от Русе също посрещна Великден с печалба от 17 244 лева Еврошанс. Той играе редовно и претендира, че е късметлията с най-много печалби над 1000 лева. Трифон си има щастлива комбинация от числа с рождените дати на семейството си, която редовно му носи късмет и то точно по празниците. Първото, за което ще използва част от печалбата е да отиде на гости при дъщеря си, която е студентка в Швеция.
Скреч картите на Лотария България също донесоха големи печалби в празничните дни. 20 000 лева от картата Кеш на мига спечели безработният Милко Милков от Драгоман. Той е доволен, че сега ще може да сбъдне мечтата си да инвестира в собствен бизнес.

От началото на годината от игрите на Лотария България са спечелени повече от 22 милиона лева. Всеки ден игрите в пунктовете и скреч картите носят късмет на множество щастливци, които искат да сбъднат мечтите си.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини