Мурсия пак мъчи „Левски“ за пари

Треньорът Хосе Мурсия още къса нервите на шефовете в „Левски“ по неустойката за уволнението през м.г. Дългът трябва да бъде уреден в името на „синия“ лиценз.
Испанецът първо обяви, че си иска 30-те хиляди евро, после обратното - щедро декларира готовност за разсрочване. Отминаха 2 седмици и няколко разговора, но без краен резултат. Мурсия, изгонен след 3 мача начело на „Левски“, все не харесва схемите на разплащане. А на въпросите какво предлага не отговаря...
Снощи се очакваше решаващ диалог между Мурсия и председателя на „синята“ управа Иво Тонев, ангажиран ударно със случая. Все пак на „Герена“ са оптимисти, както и за дълга към друг бивш треньор - Славиша Йоканович.
С кански мъки БФС отсрочи само с четвърт час началото на реванша за купата „Левски“ - „Лудогорец“. На 29 април на „Аспарухов“ ще се играе от 18,45, вместо от 18,30 ч. „Синята“ управа пусна още през миналата седмица молба началото да е от 19 ч, защото денят е работен (сряда). От Нова тв обаче не склониха, защото родният полуфинал може да има продължения и дузпи. И така при по-късно начало не е изключено да се засече със следващия двубой в програмата на „Диема Спорт“ - между „Лестър“ и „Челси“, който е от 21,45 ч. Остава загадка защо английският дуел не минава в друг канал („Диема“ или „Нова Спорт“) в името на българския фен.
„Левски“ ще пусне още утре билетите за сблъсъка с „Лудогорец“ при цени по 7 и 14 лв. Те ще се продават от 12 ч заедно с местата за мача „Локо“ (Пд) на „Герена“. „Сините“ останаха без две крила за петък - Божидар Краев е контузен, а Луис Педро - наказан.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ