Врабче пърха из варненски хипермаркет, персоналът нехае

На любопитна находка се е натъкнал мъж в магазин от голяма търговска верига във Варна. За това сигнализира самият варненец пред "Петел". Между рафтовете на супермаркета той е видял да прелита врабаче и дори сигнализирал за това служителите в обекта, които обаче проявили безразличие към ситуацията. Вижте пълният сигнал на читателя, който е сериозно притеснен, че подобни ситуации компрометират хигиената в магазина, което може да доведе и до зарази.

"Вчера привечер се натъкнах на една доста странна и необичайна находка в магазин от голяма верига. Оказа се, че явно са решили да добавят към великденската украса и живо врабче, което си летеше из магазина доста спокойно и необезпокоявано от служителите. Дори и след като съобщих за наличието му, отговорът който получих също много ме озадачи: "Да, знам и аз го видях..", а другият отговор беше: "Еми и ние си имаме домашен любимец".

Не смятам, че е редно животинчето да се разхожда около витрините с охладени храни, да пърха около гондолите със сурово месо, защото колкото и да са предпазени, все нещо може да попадне върху тях. Какво трябва да говорим и за биологичните му нужди, представяте ли си да се сдобиете със свински врат (примерно) с птиче изпражнение, а какво да говорим за заразите....'' 

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони