Ревнивец застреля жена си и се гръмна сам (обзор)

57-годишен мъж е застрелял 43-годишната си съпруга със своята законно притежавана пушка край животновъдна ферма в село Мало Крушево (община Хисаря), а след това е направил и опит да се самоубие, съобщиха от Областната дирекция на МВР-Пловдив.

Сигналът за тежкия инцидент е подаден на тел. 112 в сряда в 9,25 часа сутринта, а малко след това на местопрестъплението пристигнали полицейски и медицински екипи. Те констатирали смъртта на жената, по чието тяло имало прострелни рани, и намерили в безпомощно състояние мъжа. Той е с рани в гърдите, състоянието му е тежко, но вече няма опасност за живота му, уточниха от спешното отделение на Университетска болница "Свети Георги" в Пловдив, където е откаран с линейка.

Под наблюдението на Окръжна прокуратура-Пловдив служителите от РУ-Хисаря продължават процесуално-следствени действия по разследването на смъртта на 43-годишната жена, като според разследващите мотивите са убийството са лични. Става дума за тежък случай на патологична ревност на по-възрастния с 15-ина години съпруг към по-младата му жена, от която има 2 деца. Според близки до почерненото семейство тя не му давала поводи и подозренията му били напразни, но това не пречело да яде пердах през ден-два. Фаталният изстрел дошъл, след като ревнивецът превъртял от подозрения, че неговата половинка му слага рога с човек от фермата в Мало Крушево, в която доскоро работели.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право