Клошар напада и бие деца за пари

Бездомен младеж от Берковица е разкрит и задържан за нападения над деца, които искал да обере. Един от инцидентите е станал в двора на училище, съобщиха от Областната дирекция на полицията в Монтана.

Насилникът е бил открит след подаден сигнал от близки на едно от нападнатите момичета. На 1 април след учебните часове млад мъж се нахвърлил върху 10 годишно момиче пред основно училище " Н.Й. Вапцаров" в Берковица. Нападателят хванал детето за врата и поискал всичките му пари. Когато момичето казало, че няма пари, младежът започнал да го души и да бърка из джобовете му. След като не открил нищо напададетял избягал.

Уплашено, детото мълчало цяла седмица за преживения ужас, но накрая споделило с близките си. След сигнала полицията започнала издирване и заловила нападателя - 19 годишния Евгени А.

Младежът е без дом и без работа и скита по улиците в търсене на прехрана, казаха от полицията. Преди месец бездомникът се е нахвърлил и върху друго момиче пред жилищния му блок и задигнал раницата му. Криминалистите проверяват и за още нападения над деца в предбалканския град.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони