Ивет Лалова стана юрист, дипломира се днес в Югозападния университет

Нашата топ спринтьорка на 100 метра Ивет Лалова официално е юрист, днес тя се дипломира в специалност “Право” на Югозападния университет, където се състоя тържествената церемония по връчването на дипломите на студентите от Правно-историческия факултет, пише struma.com.

Съпругата на италианеца Симоне Колио, е сред отличниците на випсук 2015. За първи път тази година студент от Босилеград е с най-висок успех във факултета. Mинистърът на правосъдието Христо Иванов връчи дипломите на 30-те отличника на факултета, в който днес дипломи за висше образоване получиха 578 абсолвенти от специалностите „Право”, „Международни отношения”, „Публична администрация”, „Европеистика”, „История” и „Връзки с обществеността”.Отличниците получиха и плакети от ректора на университета професор Иван Мирчев ,церемонията протече изключително тържествено пред очите на гости,близки на студентите и много общественици.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.