Анастейша: Кой тук се казва Стела?

“Не мога да повярвам, че това се случва...”. На сцената в зала 1 на НДК е 27-годишен мъж от публиката. Анастейша го прегръща и запечатва момента със селфи. Покана да се качат при своята любимка получиха и други фенове. Певицата поговори с тях, снима се и им поднесе незабравимо преживяване. И всичко това по средата на концерта й в София в четвъртък вечерта. “Най-после дойдох при вас. Чакахте ме дълго, но сега съм тук”, обърна се към пълната зала Анастейша, след като започна шоуто си с хита Left Outside Alone. “Много неща се промениха в последно време. Промени се и радиото, и интернет, но музиката си остана. Искам да ви покажа, че всичко в крайна сметка е заради музиката”. И с всяко следващо изпълнение тя го доказваше. Дори неравната сцена не можа да я уплаши. “Ох, постоянно се препъвам! Не е от токчетата, знам как да вървя с тях. От сцената е. Поне ако умра тук, ще знам от какво е”, пошегува се тя, след което се появи с кутия в ръце. Кутията се оказа пълна с въпроси, написани от почитатели преди началото на шоуто. Преди да отговори, изпълнителката канеше на сцената автора на въпроса, прегръщаше го и се снимаше с него.

“Кой тук се казва Стела?”, попита Анастейша. Мълчание. “Защото искам да я прегърна... я, колко много Стели!”, засмя се тя, когато изведнъж се от публиката изникнаха десетки ръце.

“Просто малко се размотавам на сцената”, обясни тя и реши да провери дали публиката харесва рок. Прозвучаха класите Back in Black на AC/DC и Sweet Child of Mine на Guns N' Roses. “Може да не сме Destiny's Child, но гласовете ни се сливат много добре”, представи двете си беквокалистки звездата и изпълни и парче с тях, а за финал накара залата да потанцува с нея.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица