БФС чака документи, а не думи от "Левски" и ЦСКА за лиценза

БФС продължава да чака документи от „Левски“ и ЦСКА по погасени или разсрочени задължения относно лицензионните изисквания към тях. До края на работния ден в петък свидетелства от този тип не бяха достигнали до футболния съюз.

В същия ден на официалния си сайт „Левски“ се похвали: „Клубът уведомява своите привърженици, че във връзка с лицензирането за спортносъстезателен сезон 2015/-2016 е изпълнил коректно и в срок всички поети ангажименти по подписани споразумения с бивши футболисти, треньори и клубове. Днес „Левски“ преведе сума от 351 264,02 лева, с което задълженията за април по представения на лицензионната комисия погасителен план са изцяло погасени.“

По подобен начин, но ден по-рано, Петър Манджуков, основен акционер в ЦСКА, обясни пред камери и микрофони, че са преведени 800 000 лева, с които „лицензът на клуба е спасен“. И в двата случая на грандовете необходимите пари са повече от обявеното, а и документи до лицензиращите органи не бяха стигнали поне до края на работната седмица.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ