Модните гафове на политици и други

ЛОЛА ДИ МОЛА

Ивелина Василева

Може би в унисон с пропукалата се тези дни настилка на автомагистрала “Струма”,

въпросителни линии под формата на ефирни фишута пълзят по снагата на бившата министърка на регионалното развитие.

Като един голям въпросителен знак, указващ предстоящите търсения - защо, как, кой открадна асфалта?

Поличката на плохички, обсипана с точки, се опитва преждевременно да сложи край на тези въпроси, но безуспешно! Сивите нюанси в тоалета, които между другото подчертават уморения вид на ексминисърката, са предупреждение за цвета на сделките, довели до резултата. Визията „без грим” се постига с доста внимателно полагане на макиаж, а не с липсата на такъв, време е вече това да бъде разбрано!

Сама сте си поставили въпросителната, г-жо Терзиева, чакаме отговорите ви!

А колко добре ви стоеше цикламеното костюмче при откриването на магистралата!

Ивелина Василева

Министърката на околната среда и водите отново демонстрира елегантен и свеж вид,

с подчертан усет към детайлите. Семпла визия, открито, леко гримирано лице, жена с излъчване и стил. Особено красив нюанс на лимоненожълто в сакото, който стои безобразно добре на жените тип “Снежанка”, към които се отнася и г-жата.

Нюанс, който сигнализира и известява присъствие!

Меглена Кунева

Същият този нюанс на слънчевото лимончелло е избрала и г-жа Кунева в един от тоалетите си. Доста по-меко и приглушено може би защото тук задачата е да събуди доверие у изстрадалия гласоподавател. -сн.1

Като политик от доста време г-жа Кунева е пример за дама с изключително рафиниран вкус - дори сравнително яркото цикламено-розово стои стилно, без намек за пошлост. Леко лъскавата фина материя охлажда и омекотява страстите, прекрасно подчертава достойнствата на фигурата. -сн.2

Един скучен черен костюм, в точните пропорции и съчетан с дискретни бижута, говори по правилния начин - Аз съм силна и спокойна, доверете ми се!

Стилната прическа и отлично подбраната форма на очилата са красив комплимент към излъчването на г-жа вицепремиерката.

Евгени Минчев

Царственият лъв на паркетните забавления у нас в ролята на леопард?

Ударно завръщане към модата на седемдесетте или смяна на хищника в душата г-н Минчев?

Актуалното жълто, обрамчило този разкош от - надявам се - еко кожа, ме навежда на мисълта за модно решение, макар че, намирайки се в тази крехка за мъжете възраст на промени, бих могла да предположа и второто.

Взривоопасната смес от афро-индианска прическа, съчетана с европеиден цвят и обилно лицево окосмяване, само подсилва този зноен етностил.

Внимание, уважаеми читателю, очаква ни вълна от тигрици, лъвици и прочие твари от всякакъв калибър това лято! Леопардът е тренд, както и г-н Евгени Минчев! Серенгети не бива да загине! ( за справка - Бернхард Гжимек)

Владислав Горанов

Влади, както свойски го нарича Борисов, дочака своя звезден час като финансов министър. Напористият плевенчанин демонстрира стил чрез елегантната и сепла кройка на костюма, нежнорозовото на ризата навява спокойствие в душите ни, а многобройните точки на вратовръзката поставят край на всеки неуместен въпрос. Друг въпрос е, че нейният край трябва да стига до токата на колана, но ще замижим.

Един изчистен мъжки аксесоар, какъвто е ръчният часовник - тук с очарователен размер - е поредното доказателство за всяка разбираща дама, че пред нея стои алфа-мъжкар. Ами сега не ни остава друго освен очакването да ни оправите, г-н министър, финансите ни, имам предвид!

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл