Цветанов: ГЕРБ е единствената партия, която води реален политически живот

ГЕРБ е единствената партия, която води реален политически живот. Това каза председателят на Парламентарната група на ПП ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов в Банско, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ.

Той присъства на семинара на тема „Европейски измерения на регионалната политика“ в Банско, организиран от МГЕРБ-Благоевград. При откриването на лекцията Цветанов подчерта, че ГЕРБ е единствената партия, която дава шанс на младите хора и това се потвърждава от факта, че най-младият евродепутат в Брюксел и най-младият народен представител в България са от ГЕРБ.

„Свидетели сте на появата на много партии през последните 3-4 години, които не стигнаха доникъде, защото залагаха на популизма”, заяви Цветан Цветанов. По думите му, ГЕРБ изгражда здрави ядра на партията във всички възрасти.

По повод на предстоящите местни избори Цветанов посочи, че ГЕРБ, както винаги досега, ще участва самостоятелно със свои кандидатури, защото това е единствено отговорната позиция пред избирателите.„Младите хора ще имат място както в листите с общински съветници, така и сред кандидатите за общински кметове и кметове на кметства”, категоричен бе зам.-председателят на ГЕРБ.

  

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини