Николич повежда ЦСКА към първи гол

Стефан Николич ще води ЦСКА към първи гол през 2015 година срещу „Локо“ (Сф) в понеделник вечер. Черногорецът има едно попадение... в контролата срещу „Хоризонт“ (Турново). Николич е с едни гърди пред Орелиан Жоаким за титулярен централен нападател. Вероятно и заради многото контузии и наказания Тони Силва се връща в групата на ЦСКА, но едва ли ще играе.

Треньорът Галин Иванов може да започне със 7 българи в състава срещу „Локо“. Със сигурност ще пази Анатоли Господинов. В защита сигурни са местата на Александър Тунчев и Венцислав Василев, а за една позиция ще спорят Апостол Попов и Пламен Крачунов. В халфовата линия се очаква да играят Борис Галчев, Петър Витанов и Иван Стоянов. Контузени са Маркиньос, Бергонси и Максимс Уваренко, а наказани са Валентин Илиев и Стивън Сънди.

Преди мача всички в ЦСКА очакват за първи път заплати от доста време насам. Ръководството гарантира, че ще се разплати преди двубоя. А изстрадалите служители в клуба също като футболистите са готови за... спринт към банкомата.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ