Мъж отвлече изгората си, преби нея и майка й с мотика и брадва

Ужас застигна 26-годишна жена и 52-годишната й майка от варненското село Аврен в събота. 45-годишен мъж, техен познат, влязъл с взлом в дома на двете жени в около 19 часа, въоръжен с брадва и мотика. Тримата започнали да се карат жестоко, при което той не издържал и в гнева си започнал да бие със сечивата и майката, и дъщерята, съобщават от пресцентъра на варненската полиция, цитирани от "Петел". Въпреки побоя, който им нанесъл, натрапникът помъкнал след себе си млада жена, за която е известно, че е имала отношения с нападателя. Точно какви са били те обаче, разследващите не уточняват.

Майката щом се свестила от жестокия бой, позвънила на телефон 112 да потърси помощ. Предприети са незабавни оперативно – издирвателни дейности, в резултат на които младата жена е намерена в дома на нападателя. Когато полицаите я намират, установяват, че тя е в безпомощно състояние. Веднага е извикана линейка, която я отвежда в МБАЛ "Св. Анна". Младата жена е настанена в реанимацията с фрактури на ребра и череп. Майка й е прегледана и също настанена за лечение с фрактура на предмишница, скъсано сухожилие на ръката, контузия на глава и коляно, прорезни рани по двете ръце.

По случая е образувано досъдебно производство под надзора на Окръжна прокуратура – Варна. Извършителят е обявен за издирване.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони