„Левски“ крие звездите си от „Марек“

„Левски“ обмисля да излезе в странен състав срещу „Марек“ в Дупница тази събота. Реваншът с „Лудогорец“ за купата е в сряда и „сините“ искат да запазят титулярите от контузи и картони. „Левски“ не е особено мотивиран за двубоите от втората шестица и дори загуба на стадион „Бончук“ няма да тежи много на душите.
„Марек“ е твърде надъхан за мача, защото изостава на 6 т. от спасителната зона. През есента дупнишките юнаци се хвърлиха на(д) границата на твърдата игра на своя терен срещу „Левски“ (1:1) и ЦСКА (0:0), а играха джентълменски (без картон) при 0:4 с „Лудогорец“. Тогава треньорът Тенчо Тенев обясни: „Ако тръгнем да ги ритаме и пак загубим, всички ще кажат: „Гледай ги тези как ритат „Лудогорец" преди мача им с „Базел“...“
Сега едва ли „Марек“ ще играе рицарски, за да не повреди „сините“ 4 дни преди реванша с „Лудогорец“. Затова е възможно „Левски“ да не използва в Дупница нито един от планираните за титуляри в сряда. Мачът дава чудесен шанс за изява на младоците Борислав и Радослав Цоневи, Владислав Мисяк, Мики Орачев и т.н.
Билетите за „синята“ битка с „Лудогорец“ се харчат ударно. В петък изкупиха 750, още 500 отидоха за фенклубове в провинцията. Вчера пласираните места наближиха 2000.
Сектор „Б“ подготвя и шоу №1 за сезона. Вече се работи по атрактивна хореография, огнена фиеста, заря.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ