Гуинет Полтроу и Крис Мартин финализират развода си

Гуинет Полтроу и Крис Мартин финализират развода си. Те се разделиха преди малко повече от година - през март 2014 година. Документите са подписани и от двамата и вече са предадени в съда, пише TMZ. 

Източници на сайта споделят, че разводът е бил по взаимно съгласие. Гуинет и Крис дори са използвали своите бизнес мениджъри, за да изработят по-лесно споразумение. И макар да не се знае по какъв начин двете звезди са разделили имуществото си и са се договорили за попечителството над своите деца, се съобщава, че Полтроу и Мартин не са имали спорове и по двете теми.

Очаква се много скоро разводът им да бъде официално финализиран, след като вече документите, в които са вписани "непреодолими различия", трябва да бъдат обработени от съдия. Гуинет и Крис сключиха брак през 2003 година и имат 10-годишна дъщеря и 9-годишен син заедно.

Освен това актрисата и певецът могат да се похвалят и с щастлив любовен живот след раздялата си. Холивудската звезда излиза с продуцента Брад Фалчък, а музикантът има връзка с носителката на "Оскар"“ Дженифър Лорънс.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица