Принц Уилям излезе в отпуск до 1 юни, чакат Кейт да роди тези дни

Принц Уилям днес излезе в отпуск до 1 юни, a съпругата му херцогиня Катрин се очаква да роди второто им дете, съобщиха източници от двореца Кенсингтън, цитирани от Франс прес.

Лондонската резиденция на кралската двойка обяснява преждевременното излизане в отпуск на херцога на Кембридж с добри професионални постижения.

"Принц Уилям завърши по-рано от предвиденото своето обучение на пилот на хеликоптер на спешната помощ благодарение на "добрите си постижения" и на "добрите условия за полет". Кралската особа се присъедини в края на март към екипа на организация, която стопанисва хеликоптери за бърза помощ.

Принцът излезе в неплатен отпуск до 1 юни. След тази дата той ще осъществи втората част на своето обучение, което ще е с продължителност три седмици.

В същото време продължават залаганията за деня на раждането на второто дете на хрецозите на Кембридж. Според букмейкърите най-популярни са датите 25,26 и 29 април. Залаганията са предимно за момиче.

Раждането на второто дете на принц Уилям ще стимулира продажбите в британската икономика с 80 милиона лири. Но това ще бъде три пъти по-малко, отколкото 247-те милиона, похарчени от потребителите във връзка с появата на бял свят на принц Джордж през 2013 година, припомня агенцията.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица