17 компании са номинирани за наградите КРИБ – качество, растеж, иновации от България 2015

Годишната церемония на работодателите и индустрията в България ще се проведе на 29 април 2015 г. в Интер Експо Център. Кулминацията на бала ще е връчването на най-авторитетните за бизнеса награди „КРИБ – Качество, Растеж и Иновации от България”. Със специална награда на председателя на КРИБ пък ще бъде отличена компанията с най-голям цялостен принос за развитието на икономиката в България.

Обществената и държавна подкрепа за качественото и иновативно българско производство е една от главните цели на КРИБ. Затова в началото на 2015 г. Управителният съвет на Конфедерацията учреди годишни награди за качество, растеж и иновации от България, както и за цялостен принос в развитието на българската икономика. Чрез наградите КРИБ иска да насърчава качественото и иновативно българско производство. Конфедерацията е уверена, че отличените фирми ще бъдат пример за всички, които правят бизнес в България и налагат нови, по-високи стандарти в икономиката.

КОМПАНИИ, НОМИНИРАНИ ЗА НАГРАДИТЕ “КРИБ – КАЧЕСТВО, РАСТЕЖ, ИНОВАЦИИ ОТ БЪЛГАРИЯ” 2015 г.

Категория Качество

Асарел-Медет АД

Девня Цимент АД

Елит Травел Интернешънъл ООД

Минстрой Холдинг АД

Сименс ЕООД

Томбоу България ООД

Холсим България АД

Юробанк България АД

Категория Растеж

Аурубис България АД

Градус-1 ООД

Ден и Нощ ООД

Лидл България ЕООД енд Ко. КД

Минстрой Холдинг АД

Трейс Груп Холд АД

Уолтопия ООД

Категория Иновации

АстраЗенека България ЕООД

Каолин АД

Минстрой Холдинг АД

Солвей Соди АД

Юробанк България АД

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.