Николай Николов: Защо кметът Фандъкова не иска да отговори на въпроси за небостъргачите на НИКМИ?

Сергей Лавров: НАТО ще принуди балканските страни да приемат философията на противопоставяне Алиансът не е в състояние да отговори на терористичната заплаха, посочи външният министър

Финансовият министър Владислав Горанов е поискал обяснение за драстичните разминавания в сметките на НЗОК

Стоян Александров пред “Труд” за обвиненията в лихварство: Нямам никакъв коментар

Бойко Борисов ще участва в неформалното заседание на Европейския съвет в Брюксел

„Инерком“ купува ЧЕЗ в България

Честват 135 г. от създаването на Варненското медицинско дружество

Над 70% от операциите в Урологията в Търново са ендоскопски

Цветанов и Нинова с общ законопроект Дават на родителите на загинали военнослужещи по време на задгранични мисии наследствени пенсии

Иракските власти предадоха на руските четири жени и 27 деца, свързани с “Ислямска държава”

Детска ясла в Монтана грейва по „Красива България”

Недохранените 3-годишни близнаци Стефан и Габриела отиват в дом или в приемно семейство Социалните служби установили, че не е подходящо да изпратят децата при баба им

Международен конкурс избира най-добрата концепция за нов градски център на Велико Търново

Съдят мъж от Разлог за подправяне на лотариен билет

Стоян Александров дал 61 кредита като физическо лице и 14 през фирми Общ размер: 541 000 лв., 1 693 160 долара и 3 738 600 евро; 1 006 400 лв. и 9 955 579.88 евро

Кадиев: Две чужди разузнавания са прочели показанията на Цветан Василев, сигурността на България е разбита

Службите на държавите, в които банкерът Цветан Василев е оставил показанията си пред нотариус, вече са ги прочели и националната сигурност на България е разбита. Такова мнение изрази депутатът от „БСП Лява България” Георги Кадиев по БНТ, където гостува заедно с реформатора Мартин Димитров.

Обявяването на ноември за начало на несъстоятелността на КТБ означава, че всички цесии ще бъдат признати. „Който се оправил – оправил”, каза Кадиев. „Това означава, че държавата ще събере по-малко пари”, добави той.

„Подозирам, че се създава лоби, което да извърти истината за КТБ. Абсолютно съм убеден, че ще я скрият. И няма да видите и Цветан Василев в България”, прогнозира социалистът.

Той припомни за изявлението на банкера, в който той казва, че е дал показания пред нотариуси в две различни държави, които се пазят в сейфове. „Две разузнавания са влезли при тия нотариуси, видели какво пише и националната сигурност на България е напълно разбита. Те знаят кой какви пари е получавал, а ние не”, изтъкна той.

Мартин Димитров също смята, че ноември не е правилната дата за несъстоятелност на КТБ. „Логично щеше да е датата да бъде септември. Разочарован съм от това решение на съда”, заяви той.

„Вече се вижда по отношение на КТБ едно сериозно протакане”, посочи депутатът от Реформаторския блок. „Истината за КТБ трябва да се търси до дупка”, добави той.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете