Спипаха жената с ампутирани крака и осем деца да краде кабели

С кирки и лопати в ръце откри екип на Нова телевизия семейството на . Семейството изостави бебето си, но за малко. Остави го на държавата, докато проходи, едва след това ще си го вземе обратно.

Бащата на Лора е и баща на общо 7 деца. Той все още не е научил името на последната си рожба. Пламен не знае и къде в момента се намира дъщеричката му. Съпругата му Асенка, която е с два ампутирани крака, трябва да гледа децата и да помага на мъжа си, а бебето разрешила да го настанят в приемна грижа. Не е виждала Лора след раждането.

Валери е на 7, който когато не е с баща си да копае кабели, е в първи клас. Стефан пък живее във възпитателно училище край Русе. Там е, защото преди време го хванали да краде буркани. От 20 дни обаче е при Пламен и Асенка и се надява като баща си да намери кабел в оловото. Днес не намериха кабел. Само олово, което ще продадат и ще изкарат 20 лева.

Явно децата на Асенка не са натрупали отсъствия, защото семейството живее с 200 лева помощи. Асенка има и 130 лева инвалидна пенсия. Скоро Пламен трябва да стане неин асистент и ще получава още пари от държавата.

Социалните знаят, че те са на училище и нямат представа, че са в полето да търсят кабели.

След 6 месеца, година или две ще стане ясно дали Лора ще заживее при родителите си или при баба си с петте стаи. Засега тя има друг път - в приемно семейство.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини