Обущар нае офиса на ББЦ в Дупница, партията не може да плаща наема

Хората на Николай Бареков в Дупница напуснаха офиса и се приютиха при Обединен демократичен блок в бившата сграда на медицинския институт. В бившия офис на ББЦ, който се намира в близост до паметника на Желю Демиревски, се нанесе майстор обущар и ремонтира обувките на дупничани, пише struma.bg.

„Нямаме възможност да плащаме наем. Спряха ни субсидиите. Първоначално уговорката със собственика беше за 250 лв. наем на месец. След това поиска 350 лв. и се отказахме. В момента партията ползва офиса на общинските съветници от ОДБ”, заяви по телефона Костадин Костадинов, лидер на ББЦ за област Кюстендил.

Луксозният офис в Дупница, в който се помещаваше партията на Бареков, беше открит преди изборите с освет и щедра почерпка.

Лидерът на ББЦ Костадин Костадинов е председател на ОбС – Дупница, мандатът му изтича през месец май. След оставката на Ивайло Константинов от председателския пост в ОбС – Дупница съветниците взеха решение председателят да се избира на ротационен принцип.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.