Бербатов бил старче, което все още наранява

Нападателят на Монако Димитър Бербатов попадна в интересна класация на френския "Екип". Българинът е част от "Топ 8 на старчетата, които вече са на години, но макар и в края на кариерите си, все още могат да наранят всеки противник". В материала има допълнителен въпрос: "Ако ви се налага да наемете някой от тези ветерани, кого ще изберете?" Бербатов се нарежда до легендата Франческо Тоти, Дрогба от Челси, Клозе от Лацио и т.н.

Ето описанието на "Екип" за Бербатов:

Не блесна срещу Рен в събота (1:1) и Леонардо Жардим започна по-често да залага на младия Антони Марсиал на неговото място, но Димитър все още разполага с богат опит, страхотен технически финес и хладнокръвие, които могат да са от ключово значение за Монако във всеки момент. Пристигнал е в Княжеството през януари 2014 година като заместник на Фалкао, българинът за кратко време успя да докаже класата си. Вкара 9 гола в 35 мача през сезона и демонстрира, че е способен да възпламени играта на своя отбор със страхотни проблясъци.

1.Франческо Тоти (Рома) - 38 години

2.Дидие Дрогба (Челси) - 37 години

3.Мирослав Клозе (Лацио) - 36 години

4.ДИМИТЪР БЕРБАТОВ (Монако) - 34 години

5.Лука Тони (Верона) - 37 години

6.Самуел Ето'о (Сампдория) - 34 години

7.Антонио Ди Натале (Удинезе) - 37 години

8.Питър Крауч (Сток Сити) - 34 години

Изданието публикува и анкета сред читателите си с въпрос: "Ако можете да вземете някой измежду "старчетата", кого бихте предпочели?". Бербатов е на шесто място в отговорите на близо 58 000 читатели.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Спорт