Съдията, който не дава дузпа

На 17 март 2018 да почерпят

Луиза Григорова дава любовни съвети на тийнейджърки 16 известни българки споделят за първия секс и други истории

Лара Крофт раздава секси ритници Елизабет Шу се завръща в главната женска роля

Легионерът от Орешник излезе от ареста срещу 5000 лева гаранция

Доналд Туск: ЕС ще изпрати ясно послание за отравянето на Сергей Скрипал

Макрон: Русия стои зад покушението срещу Скрипал

Ремонтират централен водопровод в Бургас

Саудитска Арабия и хутите водят тайни преговори за спиране на войната

Маколи Кълкин излиза на ринга срещу Александър Русев Мистър "Сам в къщи" единствен прие предизвикателството на кечиста

Александър Сабанов, ВМРО: Търканията в Обединени патриоти са само между лидерите

Руският посланик в Лондон е получил дипломатическа нота за състоянието на Сергей и Юлия Скрипал

Русия отрече да извършва бойни полети над Източна Гута

Покривът на Регионалния исторически музей в Плевен протече след ремонта

Пламна покривът на необитаема сграда в центъра на София

Предлагат удобни и гъвкави решения за земята вече и от разстояние

Компанията за управление на поземлени активи „Агрион” разви верига от 26 офиса в цялата страна

Как да спечелим от земята, която притежаваме или сме наследили без излишно губене на време и усилия? На този въпрос могат да отговорят експертите от компанията за купуване и наемане на земеделски активи „Агрион”, която предлага бързи решения как да се печели от земята дори от разстояние. През есента на миналата година бяха открити офисите й в 21 от големите градове у нас като мрежата й се разрасна с още търговски точки- в София, в Силистра, Добрич и Сливен. Днес тя разполага с верига от 26 офиса в цялата страна.

„Клиентите често идват със запитвания за по-малки парцели, интересуват се какви документи да подготвят, как се определят цените и дали могат да продадат земята си, макар тя да е в отдалечени краища на страната. Нашата работа е да им предложим най-ефективния вариант за техния имот, така че лесно и бързо да спечелят от нивите си”, разказват експертите.

Средният размер на сделките със земеделска земя е за около 15 дка, но много са запитванията и за по-малки парцели – 3-4 дка, показват още наблюденията на „Агрион” за пазара в последните месеци. Фирмата е експерт в управлението на земеделски активи като купува и наема земя в цялата страна, независимо от нейния размер. Изследванията сочат, че по-малко от половината собственици притежават земя, която е изцяло комасирана. По-често тя е частично или напълно раздробена на малки части, с което се обяснява и амплитудата на цените между по-големите окрупнени парцели и по-малките. Друга особеност на пазара е, че хората, които живеят в големите градове и особено в София, имат нереалистични очаквания за цените.

„В „Агрион” разглеждаме всеки парцел без значение колко е голям и къде се намира. Сключваме сделки и за 3 дка като това е едно от нещата, които ни отличава от спекулантите на пазара. Купуваме и само идеални части от имоти. А имаме възможност да платим и авансово договорената рента”, коментираха от компанията. Освен това компанията предлага услуга, с която от името на собствениците да предоговаря условията за стопанисване на техните земеделски активи. Тя е първата в сектора, която се ангажира да действа като „личен земеделски брокер”.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.