Търговка бе нападната и окървавена от бивши бизнес партньори в Сандански

Санданчанка, собственичка на магазин за матраци в курортния град, е нападната и окървавена след бой в апартамента й на ул. „Стефан Караджа”. Инцидентът станал във вторник около 20 часа, нападателите са съпрузите софиянци Илия и Гена Събеви. Те са арестувани в РУП - Сандански, пише struma.bg.

„Това семейство ми бяха партньори в бизнеса. 2 години работих с тях и ми беше много трудно, тъй като ми бавеха фактури, стоки и т.н. Те купуват от производителите и продават на мен, а аз на клиентите. Аз съм с двойно гражданство - българско и британско, тъй като съм живяла повече от 10 години в Лондон", споделя потърпевшата Евелина Иванова.

"Вечерта се почука на вратата на апартамента ми и отворих, като направих място да влезе Гена, която е собственик на фирма, намираща се в София, в жк „Павлово”. Бях наметната с халат и тя, влизайки, почна да ме дърпа за косата, като преди това се опита да заключи вратата отвътре, за да не избягам. Опитах се да й взема ключовете, но безуспешно. Гена продължи да ме налага с юмруци по главата и скубейки ме, ме буташе към остъклената тераса на апартамента ми, който е на 3-ия етаж. След това ме притисна към мивката, която се намира срещу балкона, и почна да ме души, дърпайки ме с едната ръка отзад за косата, а с краката и тялото ме притискаше към мивката, не спираше да ме удря. Закани се, че ще ме убие и никой нищо не може да й направи. Опитах се да се измъкна, за да взема от кухненската маса мобилния си телефон и да се обадя на спешния телефон 112 за помощ. Тя обаче ме изпревари и ми взе и двата айфона, прибра ги в джобовете си. Блъсна ме към креслото, което е непосредствено до входа на кухнята, взе металния свещник и започна да ме удря по главата с него.

В този момент се появи и мъжът й. Той ме хвана за ръцете и започна да ги извива отзад. Облегна се на стената, а Гена продължаваше да ме удря, халатът ми се беше отворил, останах гола отпред и им казах, че изпитвам страшно неудобство и това ме притеснява. Той ми каза: „Виждал съм голи жени”. След това ме вкара в хола, ритайки ме, където му падне - по корема, гърдите, краката... След като вече бях доста окървавена, той се уплаши и ми каза: „А сега се измий, облечи се и да отидем в магазина, да ми дадеш мострите”. Аз се измих и тръгнахме по стълбите надолу, като те ми взеха и дамската чанта. На стълбището вместо да продължа надолу, влязох на втория етаж при хазяйката, която беше на терасата, и потърсих помощ от нея. Но Гена им каза да не се месят и да не взимат отношение. Наизлязоха и други съседи на улицата, те се обадили на тел. 112. Двамата ме караха да се кача в белия им мерцедес, но аз отказах. Тръгнаха си, преди да дойде полиция.

Не се уплаших, че ще ме убият, един ден всеки ще умре, но се почувствах страшно унижена и посрамена, без да съм заслужила това отношение по никакъв начин. Винаги съм била коректна към тях и 1 лев нямам задължения. На 1 април имахме събрание в София и разбрах, че двама от колегите, с които работех, нейни служители - единият напуска, а другият е в болница с онкологично заболяване. Правейки анализ на ситуацията, взех окончателното решение да прекратя договорните си отношения с тях. Свързах се с адвоката си, той написа писмо до тях от мое име, което им изпратих.

В деня на побоя промених табелите на обекта с други имена, тъй като имаше техни данни. Не знам кой ги е уведомил толкова бързо, но още същия ден ме посети един колега от тяхната фирма, който най-вероятно им е казал, че съм сменила табелите, и последва нападението над мен...”

След предприетите спешни издирвателни действия от полицаите от Сандански двамата нападатели са заловени в района на Дупница, където е спрян мерцедесът им. Те са задържани в ареста на РУП - Сандански. Нападнатата жена е дала показания в полицията. Вчера тя бе в шок от инцидента. За скандалното нападение е уведомена и прокуратурата в Сандански.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони