Еди Рама: Изказването ми за общ президент на Албания и Косово беше извадено от контекста

Прокуратурата предаде на съд Кирил Принца

Отнеха 2 кг злато на циганка баячка Държавата води дела за имущество за над 3 млн. лв. на Маринови от Долни Дъбник

Застрахователи осъдени да платят 128 000 лв. обезщетение на ранено дете

Строят две иновативни къщи за новия кризисен център за лица в Търново Инвестицията е за 2,1 млн.лева

Силите за специални операции на България и Македония със съвместно учение през май

Пиян вокалист на „Кикимора” провали грандиозния концерт във Велико Търново със Старозагорската опера Публиката напуска залата по средата на „Children in Time“

Христина Даскалова е новият зам.-председател на Апелативен съд – Велико Търново

ВСС избра нов районен прокурор на Козлодуй

Бизнесът отмени протеста срещу поскъпването на тока Той щеше да се проведе на 28 февруари т.г.

Инициатива за 130 години от създаването на Бургаската библиотека: Брандиран автобус с ликовете на родни класици пътува по линия № 9

Тръмп промени позициите си: По-строг контрол на оръжията в САЩ (ИНФОГРАФИКА) Президентът обмисля и други мерки

Москва вини Вашингтон в намеса във вота за Кремъл Много било трудно да се поправят отношенията

На 332 българи е отказано лечение в чужбина през 2017 г.

Илияна Йотова връчва български документи на сърбин, спасител от Лим

Чеци: Сексът с Яна беше за една нощ, не ми е мъчно за нея

Сексът с Яна беше „за една нощ”. Затова си тръгнах на сутринта. Това заяви пред Миролюба Бенатова Николай Русинов-Чеци – основният обвиняем за жестокото убийство на Яна Маринова в Борисовата градина. Чеци твърди, че имало и четвърти човек, замесен в престъплението.

„Бяхме на едно шалте. Видях я, че спи. Взех си раницата и си тръгнах. Ако бях в хотел, пак така щях да направя. Това беше секс за една нощ. Има разлика между секс и любов. Никой не говори за кавалерство – имахме връзка от вечерта”, каза още Русинов.

„Вечерта след концерта се видяхме. Бяхме си пийнали. Говорихме, танцувахме, правихме секс. После се разделихме. С нито една жена в живота си не съм бил груб. Нека съберем всички жени, с които съм бил в живота си, нека те кажат”, заяви Чеци.

Запитан независимо дали е убил Яна или не, дали се харесва, Чеци отговори: „Защо само аз трябва да съм „идиота”, който е обвинен? На вас може ли да ви е мъчно за един човек, с когото сте прекарали вечерта в пияно състояние? Може да ви е мъчно за собственото дете, обаче за секс за една вечер как да ви е мъчно? Съжалявам, така се е случило. Вместо да говорите за свинщината, която се случи по време на делото, вие ме питате за връзка за няколко часа”, заяви разпалено Чеци.

Той заяви, че тези, които са изнасилили и убили Яна, са били „изроди”. „Погледнете снимките – чувството е отвратително. Но не я познавам, за няколко часа сме били заедно. Но до тук – не ми е мъчно!”, заяви отново Чеци.

„Запишете си или аз да ви запиша, ако имате тапи в ушите – аз не съм извършил това престъпление”, подчерта обвиняемият. „Аз съм добър човек. За някои хора дори съм най-добрият човек на света”, заяви със самочувствие Николай Русинов.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете