Млада мотористка блъсна момче във Варна

Млада мотористка блъсна момче във Варна.

Вчера около 15:20 часа на Крайбрежната алея в града водачката на мотоциклет «Сузуки» К.К. на 25 г. от гр. Варна, неправоспособна, поради движение с несъобразена скорост, при навлизане в кръстовище с кръгово движение, губи контрол над мотоциклета и се блъска в паркиран близо Л.А. «Ауди», съобщиха от полицията.

Вследствие на инцидента мотоциклетът пада върху десния крак на 20-годишен пешеходец, който получава контузно нараняване, прегледан е и освободен, без опасност за живота.

Пак вчера около 18:00 часа, в гр. Аксаково, на кръстовището между ул. «Илия Димитров» и ул. «Георги Петлешев», водачът на Л.А. «Шкода» И.В. на 24 г. от гр. Варна, при наличието на пътен знак «Б2 – Спри! Пропусни движещия се по път с предимство», отнема предимството и блъска Л.А. «Опел». Вследствие на инцидента е пострадала пътничка, возеща се на предна дясна седалка на Л.А. «Опел», на 34 г. от гр. Аксаково, която получава контузии на глава, глезен и тазобедрена става, прегледана е и освободена, без опасност за живота.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони