Вежди Рашидов не иска митинг в негова подкрепа

Министърът на културата Вежди Рашидов моли хората, които в социалните мрежи организират митинг в негова защита, да не правят такова публично събиране. Това съобщиха от Министерството на културата на сайта си.

"Министърът на културата Вежди Рашидов благодари на всички, които в последните дни изразиха подкрепата си за него и за това, което той и неговият екип правят за българската култура. Министър Рашидов моли хората, които в социалните мрежи организират за събота митинг в негова защита, да не правят такова публично събиране. Той е дълбоко убеден, че не бива да се противопоставят едни хора на други хора", пише на сайта на културното министерство.

Митингът се организира във фейсбук и е под надслов "Подкрепа за министъра на културата Вежди Рашидов". Досега участие в него са зявили 648 души. "Нека да застанем до Министъра на културата - Вежди Рашидов, който прави толкова хубави неща за България. Подкрепата ни е символична, за да се види и чуе, че има много хора, които одобряват неговата дейност и искат тя да продължи!", пишат във фейсбук организаторите.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини