Гриша Ганчев отказа финалите

Гриша Ганчев отказа да гледа финалите от първия ден на турнира „Дан Колов - Никола Петров”. Бизнесменът, който е член на управителния съвет на федерацията по борба, изгледа сутрешния сеанс. Но когато стана ясно, че любимците му от „Литекс” - световният шампион Иво Ангелов и европейският Александър Костадинов, ще се изправят един срещу друг за златото, реши да си тръгне. По този начин Ганчев не желаеше да влияе на никой. Освен това бизнесменът препоръча на националния селекционер на класиците Армен Назарян да не застава в ъгъла на нито един от двамата при схватката. И по този начин да демонстрира пълна безпристрастност. Шефът на „Литекс” препоръча за българския финал на деня да свирят международни съдии.
В залата цял ден схватките гледа легендата Валентин Йорданов, който два дни по-рано бе избран за пети мандат като президент на федерацията със 100:0 гласа.
На обяд Ганчев се засече в ресторант край зала „Христо Ботев” с 8 футболисти от ЦСКА, но не ги поздрави, за да няма спекулации. Причината - в неделя вечер „Литекс” приема „червените” в директен сблъсък за зона „Лига Европа”.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Спорт