Чужденци разбиха сладкарница в София и откраднаха десерти Нарушителите сами признават вината си

Русенци на протест за чист въздух

Русия е готова да помогне за решаване на конфликта в Африн

Ученик помогна за залавянето на крадец, опитал да разбие къща

Вижте акцентите в броя на вестник “Труд” във вторник, 20 февруари 2018

Почетоха Левски в Сливен и областта

Виктор Орбан към Бойко Борисов за Западните Балкани: Заби брадва в голямо дърво (обзор)

Санират, ако намерят още пари Довършват само сградите, където ремонтите са започнали

“Елпром Троян“ с технологичен скок в бъдещето

Поклонението пред паметта на Васил Левски в София през обектива на “Труд”

Чадърите в Бургас само от бяло до охра

Чуждите инвестиции в имоти паднаха с 83% Пред декември намалява върнатото финансиране на компаниите майки

Отпадат строителни такси ОП внесоха промени в Закона за устройство на териториите

Румен Радев: Днес сме република. Но чиста ли? Свята ли?

Боянският клуб иска президентска република 22-ма професори създали клуба

Нова игра на Тотото инвестира в спортни бази

«Готови сме да стартираме нова игра на спортния тотализатор, която да поощрява строителството на спортна инфраструктура в страната», разкри министърът на младежта и спорта Красен Кралев във Варна, съобщиха от Министерството на младежта и спорта.

«Колкото повече са постъпленията от даден район, толкова повече средства ще се отделят за него. Ако в даден град имат нужда от стадион, игрище, плувен басейн и т.н. от една страна жителите му, играейки със скреч картата ще допринасят това да се случи по-бързо, а от друга ще печелят и в личен план, тъй като наградният фонд ще е доста привлекателен. Ако жителите на даден район играят повече, по-големи средства ще се отделят за техния град. Всичките пари, които пристигат в министерството ще бъдат отделяни за спортната инфраструктура на съответния град. Всички средства, които досега отиваха в министерството, ще бъдат инвестирани в регионите» – допълни Кралев.

На въпрос на журналист дали разсроченото изплащане на джакпота в играта «6 от 49», каквато практика планира да въведе Спортният тотализатор от 10 май няма да отблъсне запалените тото играчи, които досега си получаваха накуп печалбата Кралев заяви категорично: «Напротив, очаквам още по-голям интерес, тъй като джакпотът в 6/49 ще стартира не както досега от сто хиляди лева, а от един милион. От май всеки, който познае шестте числа гарантирано става милионер», обясни спортния министър.

В концепцията е залегнало да се изплащат 500 000 лева, а остатъкът от спечеления джакпот ще се получава в рамките на до седем години, като месечната сума ще е поне 30 000 лева или не по-малко от 1000 лева на ден.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.