„Левски“ пак без лагер в чужбина

„Левски“ не мисли за летен лагер в чужбина. Планът за подготовка още не е решен, но в други години резервации се правеха отрано. Ситуацията зависи и от финансовото положение, което в момента е смущаващо. Ако все пак се намерят скоро пари, то първо ще се изплатят дължимите три заплати на футболистите и служителите. Така че тренировките зад граница остават (пред)последна грижа.
През миналото лято „Левски“ също не отиде на лагер в чужбина и стигна само до Правец. През зимата обаче отборът все пак избяга от студа, като се подготвяше в Турция. От 2013-а, когато „сините“ бяха в Австрия, обаче не е имало летен лагер зад граница.
Божидар Краев започна пълноценни тренировки след контузия. Очаква се 17-годишният талант да заеме мястото си на дясното крило в реванша срещу „Лудогорец“ от полуфиналите за купата в сряда на „Аспарухов“. „Сините“ очакват днес да свършат билетите за сектор „Б“. Прогнозира се наплив от поне 10 хиляди зрители на стадиона. И атмосфера като при 1:0 с „Лудогорец“ преди 2 години - вулкан.
На „Герена“ не изключват при провал срещу шампиона няколко футболисти - предимно чужденци - да подадат молби за късане на договорите поради неплатени суми. При разминаване с купата на „сините“ остават семпли мачове до края във втората шестица на първенството. И сезонът може да бъде доигран най-вече с юноши на „Левски“. А без промяна на финансовото положение повечето от 9 чужденци и някои от българските футболисти няма да имат мотивация да останат...

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ