Чеци: Накиснаха ме, заплашваха ме всичките

Как приех новината за смъртта на Яна? Ами отвратително. Още повече, че мен ме накиснаха. Лично физкултурникът Цветан Цветанов ми се обаждаше: "Признай си!". Заплашваха ме всичките. Това заяви пред камерата на Миролюба Бенатова обвиненият за зверското убийство на Яна Кръстева в Борисовата градина Николай Русинов-Чеци.
"Признай си, иначе ще стане лошо", това ми казваха.

"С Яна правихме секс. Извадихме мокри салфетки, избърсахме се и заспахме. На сутринта си тръгнах", заяви Чеци. Той за пореден път изтъкна, че като мъж бил галантен и нежен. "Питайте всичките жени, с които съм бил. Вие не сте ли се събуждали до непознат? Аз много пъти съм се събуждал - на купони, в Студентски град. Събираш си партакешите и си тръгваш. Погледнах я, тя спеше, дишаше си спокойно. И аз си тръгнах", заяви Чеци.

Попитан дали "сексът за една нощ" изисква уважение към партньора, той отговори: "Зависи. Сексът за една нощ е нагон, не е любов. Опитаха се да ме изкарат изверг. А аз съм космополитен човек, познавам хора от цял свят. Аз не съм оставил тази жена сама в гората, бяхме в парка. Изтърколих се, взех си раницата и си тръгнах", каза Русинов.

Той призна все пак, че ставал "вербално груб", когато се напиел. "Мога така да ви обидя, че да съжалявате защо сте ме попитали нещо", заяви Чеци.

Той отново повтори, че не му е мъчно за загиналото момиче: "За секс за една вечер как може да ви е мъчно, обяснете ми. Така се е случило".

"Това са били изроди, които са я изнасилвали. Били са няколко души, ама да посегнат на пияно момиче, което спи. Това е отвратително - да знаеш, че са убили някого, след като е правил секс с тебе. Не ми е мъчно за човек, когото съм познавал четири часа в живота си!", заяви Чеци.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини