„Локо“ (Сф) е като влак стрела - 1:0 над „Ботев“

„Локомотив“ (Сф) е като влак стрела през 2015-а с поредна победа - 1:0 у дома над „Ботев“. Емил Гъргоров извиси всичките си 168 сантиметра и заби с глава победно в 60-ата минута. Отборът в червено и черно е с пет успеха и три ремита през пролетта в „А“ група и е №1 по точков актив в първата шестица на плейофната фаза.
Победата прати „Локо“ на невероятните едва пет точки от лидера в класирането „Лудогорец“. Естествено никой в квартал „Надежда“ не споменава думичката „титла“, но си е цяло чудо активът на клуб, за който на старта на сезона целта максимум бе място в челната шестица, а минимум - оцеляването. А и предстои гостуване в Разград, където евентуални три точки за столичния влак стрела може да създаде изключителна интрига на върха...
В осемте пролетни мача „Локо“ е пуснал само два гола, а вчера бе стоманен в отбрана и без наказания капитан Александър Бранеков. Завръщането на 34-годишния Гъргоров пък има чудотворен ефект - звездата или асистира (3 пъти), или вкарва (второ попадение) и води отбора към победите.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ