Неймар стресна треньора и вече не го сменят

Неймар стресна треньора Луис Енрике, който вече в 4 мача на „Барселона“ не сменя бразилеца, отчете в. „Ас“.
Нападателят вдигна скандал, след като специалистът го извади от игра в 74-тата минута при 2:2 със „Севиля“ навън на 11 април. Тогава Неймар подаде на Лионел Меси за първия гол и сам вкара втория. „Писна ми от глупости, не съм ти вагина“, изсъска тогава звездата на излизане от терена.
В следващите 4 мача нападателят записа по 90 минути в игра, „Барса“ спечели всичките с обща голова разлика 9-1, а Неймар отбеляза близо половината голове - 4. В серията Луис Суарес заби 3 пъти, а Меси - два.
По-рано подобно на бразилеца действаше и Лео. Аржентинецът бе оставен резерва при 0:1 с „Реал Сосиедад“ на 4 януари, когато влезе на почивката. Стана скандал, в клуба започна вътрешна криза с ударни твърдения за махане на Луис Енрике. В резултат после десетката направи 25 титулярни мача, без да бъде сменян.
Така напоследък се наложи да бъде жертван Суарес, колкото и да е във велика форма. Луис бе сменян три пъти през последните 4 мача в името на освежаването на атаката или стягането на средната линия. Това стана и при 2:0 с „Еспаньол“ в събота в 80-ата минута.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят