На концерта с „Ку-ку бенд” Слави си направи селфи с над 10 000 зрители

Слави Трифонов се появи на сцената в „Арена Армеец” на мотор и с маска. Още с първите думи на парчето „Ад и рай” препълнената зала избухна, хората станаха на крака и след това никой не се сети да седне по време на близо тричасовия концерт с „Ку-ку бенд” в събота вечерта. Младежи на по 20 г. пееха с пълно гърло песните на Слави и компания, създадени преди толкова години. Пищният спектакъл започна с фойерверки във и извън залата. Феновете чуха най-големите хитове на Слави и „Ку-ку бенд”, сред които “Студио Хъ”, “Нека ме боли”, “Ти си”, “Ела, ела”, “Моя си” и “Жива рана”. Освен че феновете го снимаха с телефоните си, Слави също ги засне – той си направи селфи с публиката.

На сцената бяха и много от бившите му колеги като Деси Добрева, Нели Петкова, Калин Вельов, Николай Арабаджиев и Лили Йончева. Софи Маринова се появи на сцената заради “Единствени”. В компанията на Деси Добрева и Нели Петкова Трифонов разчувства всички с „Назад, назад, моме Калино”. По някое време призова хората да наберат по мобилните си телефони най-близките си същества, които не са с тях в залата, за да изпълни за тях „Ти си”. Секунди, след като започна песента, той спря музиката и добави: “И аз имам близки хора, тази песен е за моите майка и сестра.” Малката Крисия завърши концерта с „Моя страна, моя България" на Емил Димитров. Последваха няколко биса, сред които хитовете „Тайсън кючек” и „Едно ферари с цвят червен”.

След еуфорията вчера в редакцията се обадиха читатели и съобщиха, че близо 200 души си купили, без да знаят, фалшиви билети по интернет. Естествено на входа ги спрели. Малко преди началото на концерта Слави лично се разпоредил да ги пуснат независимо от това, че са били измамени от некоректен дилър.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл