Издирват и млада българка в Непал, оказа се жива и здрава

Българката Кристина Димитрова също е сред изчезналите след земетресението в Непал, съобщи Блиц.

Младата жена е обявена за издирване в платформата Google person finder чрез която и близките на варненеца Александър - първият българин, за когото стана ясно, че е бил в Катманду, също се опитват да го намерят.

В 10,49 часа днес потребител с имената Милко Георгиев е вписал името на Кристина в специалното приложение 2015 Nepal Earthquake в платформата, което е създадено за издирване на изчезнали при земетресението или пък да се дава информация за лица. От поместените данни става ясно, че Кристина е на възраст между 30 и 40 години, живее в Дубай, а последната й локация е Нагаркот, Непал.

По-късно стана ясно, българката Кристина Димитрова, която е била обявена специалното приложение 2015 Nepal Earthquake на Google за изчезнала след земетресението в Непал, е жива и здрава. Това става ясно от поста на неин приятел, който съобщи добрата новина в Туитър.

„С Кристина всичко е наред. Само и липсват батерия и интернет“, успокои всички познати на момичето Борислав Киприн. От обясненията му в коментарите под поста става ясно, че негов приятел се е чул с Кристина вчера и тя е потвърдила, че е жива и здрава.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Свят