Лидл отвори своя първи магазин в Дупница

На 27 април Лидл откри своя най-нов магазин - първи от веригата в град Дупница. Навлизайки в петата година от стъпването си на българския пазар, филиалите на Лидл в страната стават общо 77 в 41 града.

Магазинът в Дупница се намира на удобна централна локация с лесен достъп - ул. "Страхил Войвода" 17.

„Откриването на Лидл в Дупница е стратегическа стъпка за компанията, тъй като това е първият обект в областта и е заявка за развитието на веригата в региона. Интересът на местно ниво е голям, а отварянето на магазина – дългоочаквано събитие и вярваме, че ще отговорим на очакванията на хората с богат асортимент на предлаганите продукти, високо качество и достъпни цени. Именно заради високите показатели в качеството, надеждността и индивидуалността в сектора, марката Лидл тази година получи и отличието Superbrands.” – споделят от Лидл България.

Специално за откриването са подготвени атрактивни промоции с отстъпки до 50 % на избрани продукти. Клиентите от Дупница и региона ще могат да закупят на много по-ниски цени както хранителни продукти, така и домакински уреди, дрехи и др., които са включени в промоционалната брошура за новооткрития магазин. Специалните отстъпки са валидни от 27.04. до 03.05., като в този период ще са актуални и националните промоции на веригата.
До края на годината Лидл ще открие още два нови магазина в страната. Всеки нов обект разкрива между 15 и 25 нови работни места, като към момента служителите на компанията в цялата страна са близо 1700.

Повече информация може да намерите на: www.lidl.bg и www.facebook.com/lidlbulgaria

За Лидл България

Lidl е една от най-големите вериги магазини за хранителни стоки в Европа - част от немската Шварц-група, оперираща в областта на търговията с хранителни и нехранителни продукти. Lidl има около 10 000 магазина в повече от 20 европейски страни. Компанията е основана през 30-те години на XX-ти век в Германия (седалище Некарсулм) и се отличава с бърз и постоянен растеж.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Бизнес