ЦСКА пак ще се връща към чужденците

Хаосът в ЦСКА не спира и за гостуването на „Берое“ в петък отново предстои тотална промяна в „червения“ отбор. Загубата с 0:2 от „Литекс“ показа, че тактиката основно с българи е пагубна. На повечето – Валентин Илиев, Апостол Попов, Александър Тунчев и Иван Стоянов, договорите им изтичат в края на сезона. Неубедителни са и с тях ЦСКА трудно може да спечели някой мач. Преговори за нови контракти въобще не са водени.
В лутането поне да... „падне пустия гол“ треньорът Галин Иванов е на път да реабилитира няколко чужденци. На първо място става дума за Марин Оршулич, който бе зачеркнат след 0:4 срещу „Лудогорец“. Място в състава може би ще получат играчи като Луис Соарес-Платини и Денис Причиненко. А не е изключено на вратата да се завърне Якуб Дивиш, пазил до мача с „Ботев“ (0:2), с който завърши редовния сезон. Анатоли Господинов е неубедителен, а Максимс Уваренко – контузен. Когато ЦСКА печелеше редовно през 2014-а и бе първи в класирането, единствените титуляри от българите бяха Александър Тунчев и Венцислав Василев.
Разговори на високите етажи за поста на Галин Иванов не са водени. Младият наставник може да е сигурен, че в последните 5 мача до края на сезона ще води ЦСКА. Но шансовете му да остане и за новия сезон, вече са илюзорни.
Мажоритарният акционер Ивайло Манджуков призова Икономическа полиция и прокуратурата да влязат в ЦСКА. Бизнесменът не визира кои сделки са съмнителни, а само каза, че не знае колко точно са дълговете на клуба.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ