Задържаха банда, изнудвала за имоти във Враца

Млад мъж полетя от комплекс “Цариградски”, загина

Търговище остава шеста по прозрачност сред 265 общини у нас

Арестуваха 31-годишна жена, теглила пари от сметки на възрастна русенка

Любен Кънчев, зам.-министър на туризма: 9 милиона чужденци са посетили България Приходите от туризъм възлизат на 8 милиарда лева

Томислав Дончев: Днес, в рамките на едно поколение, се случват повече иновации и промени, отколкото в цялата предишна история на човечеството

Британка заплати 930 паунда за един банан

Островът край Бургас откри сезона Валят заявки за пиратски партита и сватби

Министър Караниколов: Бизнес климатът в страната се подобрява

Две птици нанду са новите обитатели на зоопарка в Павликени

Започват ремонти на улици в Сливен и селата за 2 млн. лева

167 млн. лв. влязоха в бюджета на София за 3 месеца

Банско с тематична изложба „Банско в Европа”

Освободиха от длъжност Капитолиадския митрополит Исихий заради скандални клипове с трансексуален (ВИДЕО)

4 са вариантите за наказание на “Левски”

Българка в Непал: Беше много страшно

Българите в Непал са преживели най-големия кошмар в живота си. В последните два дни те са спали на шезлонги в градината на хотел. Това разказват самите те пред Нова тв.

„Тъй като карахме нощни смени, а това се случи в 12.00 часа на обяд, ние още спяхме. Събудихме се от труса, един от колегите започна да блъска по вратата, излязохме на улицата след като малко поутихна, но започна отново да тресе. Имаше паника, всички хора пищяха. Беше много страшно”, разказа Боряна Печенякова. „Първата вечер се върнахме отново да спим в апартамента, но следващите две вечери спахме навън и тъй като нямахме палатка, спахме на шезлонги до басейна”, обясни тя.

„Това, което забелязвам днес е, че всички хора искат да напуснат Катманду, но има проблем с транспорта. Някои са успели да заминат, някои – не. Има го страха у хората. Нормално е. Това, което ни се случи, не е малко”, добави Боряна Печенякова.

В Непал е обявен тридневен траур в памет на жертвите на силното земетресение. По последни данни те са над 4 340. По данни на ООН засегнати от катастрофата са 8 милиона души. През цялата изминала нощ са продължили трусовете с мощност до 5,2, а хиляди са прекарали трета нощ под открито небе. Пристигнали от Индия спасителни екипи са успели да извадят изпод развалините жива жена, 50 часа след труса.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.