Бащата на убитото бебе в село Крушевец: Присъдата не ни удовлетворява

"Присъдата не ни удовлетворява. Това каза пред журналисти след присъдата Красимир Кънев, баща на убитото бебе в созополското село Крушевец". Той бе категоричен, че с майката на детето му ще настояват за максималната присъда по закон от 15 години лишаване от свобода. Те се обжалват присъдата пред Апелативен съд.

„Възмездие няма как да получа това е просто някакво справедливо наказание, но не е възмездие”, категоричен бе Кънев. Прокурорът по делото Димо Маджаров също посочи, че не е доволен от присъдата.

„Не мога да бъда доволен, тъй като един български гражданин не е между живите, друг ще пребивава в затвора. Присъдата в частта й по отношение вината и размера на наказанието е в рамките на поисканото от прокуратурата в този смисъл съм удовлетворен”, допълни той.

По решение на Бургаския окръжен съд бившият граничен полицай Костадин Стоянов получи 11 години лишаване от свобода при първоначален общ режим за катастрофата, при която след употреба на алкохол и марихуана, както и шофиране с превишена скорост в населено място - 59км/ч. уби 11-месечно бебе в с. Крушевец.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини