ЦСКА (Москва) и “Кубан” се скараха за Ивелин Попов

В руския футбол се вихри скандал около Ивелин Попов. Конфликтът пламна от новина на авторитетната агенция ИТАР-ТАСС, че ЦСКА (Москва) ще направи оферта на “Кубан” за българския национал. Като източник на информацията е посочен клубът от столицата.

Ръководството на “Кубан” реагира гневно на съобщението и заподозря провокация от страна на ЦСКА.
Шефът на Попов и генерален директор на отбора Евгений Муравьов коментира: “Готов съм да разгледам предложение, но само ако е на стойност над 15 милиона евро. С тези пари ще направя контраоферта за звездите на московчани Бибрас Натхо и Роман Еременко. Това е шега, естествено. Слуховете за Попов целят да разбият отбора ни. Ивелин е добро момче, няма да им обърне внимание. От ЦСКА не са се обръщали към нас за този футболист.”
“Кубан” и ЦСКА (Москва) ще се срещнат в сряда в Краснодар в полуфинал за купата на Русия. Двубоят е много важен за отбора на Попов, защото спечелването на трофея е единственият шанс за участие в европейските турнири. С приходите от тях ще бъдат задържани звездите, включително българина. По данни на специализираната агенция Transfermarkt цената на бившия полузащитник на “Литекс” в момента е 10,5 милиона лири. Той ще се изправи срещу отбора на друг кадър на ловешкия тим - Георги Миланов, футболист №1 на България за 2012 година. Съперник на един от двамата българи във финала ще е победителят от двойката “Газовик” (Оренбург) - “Локомотив” (Москва).

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ