Защо зеленият лазер има такъв успех за премахване на увеличена простата?

В. Методиев: „Преди си напикавах обувките, а сега стоя на метър разстояние от тоалетната!”

Разказ на пациент на Хил клиник, опериран със Зелен лазер през март тази година

От години имах проблеми с ходенето по малка нужда, обиколих лекари, болници, някакви лекарства пих – нищо не ми помогна. В един момент вече не се търпеше, нощем ставах по няколко пъти. Накрая прочетох за Хил клиник във вестника, записах си час и дойдох на преглед. Доктора като ме прегледа с ехографа и видя колко остатъчна урина имам веднага ми сложи катетър, а след няколко дни и направи операция със Зелен лазер, защото простатата ми беше много голяма.

Често да кажа малко ме беше страх от операцията, но се оказа, че болка никаква няма. Лежа си, гледам си на екранчето как ми маха простатата и след половин час всичко приключи. От екипа на Хил клиник съм много доволен. Лежал съм за сърдечно-съдови проблеми на няколко места, но такава болница за първи път виждам – чисто, внимателни, усмихнати всички. Само да звънна на сестрата – веднага идва.
Преди седях като жена на тоалетната чиния, сега си пикая от 1 метър разстояние.

ЗАЩО ЗЕЛЕНИЯТ ЛАЗЕР има такъв успех за премахване на увеличена простата?

Зеленият лазер е техника, създадена специално и само за отстраняване на увеличена простатна жлеза. С него лекарят прониква в тялото без разрез, през естествения отвор, бързо изпарява излишната тъкан на жлезата, която създава проблеми и всички симптоми веднага и завинаги с премахнати. Тъй като по време на манипулацията не се налага пълна упойка, методът е единствена алтернитива за мъже с диабет, хипертония, сърдечни заболявания. Важна привилегия на оперираните със Зеления лазер е, че той гарантира запазването на сексуалната функция при мъжа. Екипът на Хил клиник д-р Боцевски, д-р Георгиев, д-р Коцев, под ръководството на д-р Санча е извършил над 1000 операции със Зелен лазер, което ги прави най-опитните България в областта на лазерната урология!”

Този месец в Хил клиник:
35% отстъпка от профилактика на простата (пакетна цена 30 лв. за урологична консултация, ехографски преглед и изследване PSA)
50% отстъпка от профилактика на бъбреците (пакетна цена 25 лв. за ехографски преглед и консултация със специалист)
За повече информация и предварително запазване на час: Хил клиник, 02 439 3131 или www.hillclinic.com

https://hillclinic.com/urologiya-prostata/

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Здраве