Едната близначка била обезглавена при катастрофата в Стамболийски

"Страшен тътен се чу, беше нещо като бомба. Чак къщите се разтресоха от удара на „Ауди”-то в дървото, разказаха очевидци на зловещата катастрофа, в която на място загина 22-годишен мъж и близначки. В тежко състояние в болница е шофьорът на колата.
Сутринта открих 20 метра от телената ограда и коловите събрани на едно място. Разбрах, че едното от момичетата е било открито обезглавено от жестокия удар". Това разказа пред "Марица" Атанас Мавродиев. Бизнесменът държал селскостопанската си техника в имота на булеварда, където автомобилът влязъл след удара в дървото.

Хора от Стамболийски, пили кафе на бензиностанцията на метри от мястото на удара, разказаха, че секунди преди катастрофата по булеварда профучал с бясна скорост друг автомобил. След него било „Аудито”-то.

По неофициална информация 22-годишният загинал пътник в колата имал бебе на два месеца.

Трагедията се разиграла вчера около 22,40 часа на бул. „Тракия” в Стамболийски. Според очевдци, аудито летяло поне със 140 км. часа по надлеза, близо до кръстовището с ул. „Христо Смирненски” се врязало в дърво. След удара автомобилът отскочил, съборил 20 метра от ограда и се забил в паркирана в двор дискова брана.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини