Вече сме сигурни, че смъкваме кръвното за 3-5 минути!

Български специалисти по медицинска биохимия създадоха по Тибетските рецепти билкови капки, които при спешни случаи свалят кръвното налягане за 3 до 5 минути! Причината за уникалното постижение, спасително за всички страдащи от проблеми с кръвното налягане, е революционната технология. Тя позволява от суровината –познатия от древността китайски чесън, да се извлече полезното вещество „Алицин” във вид на толкова пречистени и омекотени капки, че от езика и лигавицата в устата те за минути директно се усвояват от клетките в целия организъм. Такива технологии в момента са последен писък на науката, тъй като всякакви лечебни средства най-бързо и пълноценно се усвояват през лигавицата в устната кухина и езика. „Алицин Форте” е изключително ценно средство за „бърза или спешна помощ”, той представлява мост, който свързва изпитаните през вековете билкови тибетски рецепти и съвременните постижения на науката. Друго много важно достойнство на новите капки „Алицин Форте” е уникално високото съдържание на активното вещество – 16,7%! За справка – според европейските стандарти горната граница за съдържанието на активни вещества в подобни форми е 5%...”, акцентира д-р И.Симеонова, която от доста години се занимава задълбочено с източни лечебни практики. Тя е сътрудник в екипа на д-р И. Колчак, световно признат експерт по Източна медицина, и под негово ръководство работи и систематизира резултатите от Тибетските капки у нас. Хилядолетните билкови рецепти на източните лечители се приемат продължително време и резултатите от тях за здравето са трайни, а пречистените и омекотени капки пък са форма за моментален оздравителен ефект, уточнява тя.

„Алицин Форте” ще бъде пуснат на пазара съвсем скоро и всеки ще може да ги има в домашната си аптечка, докато оригиналните Тибетски рецепти се приготвят индивидуално за всеки според конкретния проблем и възрастта, допълва лекарката.

Напоследък има доста продукти, които се предлагат като Тибетски капки и поради големия интерес към темата световно признатия специалист по източни лечебни практики д-р Иван Колчак подробно разяснява приложението и комплексното им въздействие върху организма. Той прилага лечението с Тибетските капки на живота повече от две десетилетия. Екипът му стриктно систематизира резултатите от лечението на пациенти у нас и в Русия и разполага със солиден архив на излекувани от тежки и редки болести.

В.: Д-р Колчак, казвате, че Тибетските капки лекуват няколко болести за един курс?

Ив.К.: Няма ограничения в броя на заболяванията, които могат да се третират с един курс на лечение. Затова е добре пациентите да описват подробно оплакванията си, без да спестяват по-незначителните, според тях. Така при приготвянето на капките могат да се съчетават рецепти за всички засегнати органи и системи в зависимост от конкретния случай. Освен това всяка рецепта има многостранно въздействие върху няколко проблемни области и те се подсилват една друга. Важно е да се уточни също, че подобренията на здравето продължават и след курса с капките.

В.: Обяснете на какво се дължат лечебните постижения на капките при болести, за които медицината е безсилна?

Ив.К.: Това е основната разлика между традиционната и Тибетската медицина. Традиционната медицина въздейства върху конкретен здравословен проблем, при това само върху неговите симптоми. При Тибетската медицина резултатите се постигат чрез комплексно въздействие върху причините за изменените функции на определени органи и системи в тялото. Освен това всяка от рецептите за тибетските капки цялостно пречиства организма от токсини и други вредни вещества, подсилва организма и повдига имунитета. Така след курса с капките организмът е мощно активизиран и има възможности да се справя и сам с възникнали проблеми занапред.

В.: Кои са болестите, при които медицината вдига ръце, а капките успяват?

Ив.К.: Систематизирал съм три големи групи заболявания, при които в тежките фази традиционната медицина вдига ръце, а Тибетските капки дават здравословни резултати. На първо място това са онкологичните заболявания – при тях се постига блокиране на злокачествените процеси. Намаляването и стопяването на туморните образувания по време на лечебния курс зависи от фазата на болестта и от общото състояние на организма, но в началото споменах, че този процес продължава и след това. Диабетът в различните му форми и степени на развитите е другото заболяване, с което капките се справят с голям успех. Кръвната захар намалява и това не е временен ефект – веднъж спаднали, стойностите се поддържат трайно. В отзивите си болните съобщават и за трайно спадане на високото кръвно налягане, при това в рамките на средата на курса, т.е. за месец и половина. Проблемите с щитовидната жлеза също са сред тежките диагнози, които чрез капките отшумяват. Дълъг е списъкът на пациенти с предотвратени операции и спрени лекарства след курса с Тибетските капки.

В.: Д-р Кочак, как така лечението продължава и след приемането на Тибетските капки?

Ив.К.: Наблюденията върху пациентите сочат, че лечебните резултати не се преустановяват в рамките на тримесечния курс с капките. Болните съобщават, че туморите, кистите, възлите на щитовидната жлеза, които не са изчезнали по време на курса, продължават да омекват и да се стопяват до година след това. Изследванията при тежки форми на другите сериозни заболявания като диабет, бъбречни проблеми, болести на сърцето, на стомаха и т.н. също показват, че трайното възстановяване на здравето може да продължи до няколко месеца след приемането на капките.

Резултатите при всеки човек, разбира се, зависят от общото състояние на организма, от сериозното отношение към указанията за приемането на капките, от високия дух и желанието за борба с болестта.

Разбира се, всички от екипа държим обратна връзка с хората, които приемат капките и непрекъснато получаваме отзиви от болни, които са отстранили с тяхна помощ сериозни диагнози. Някои дори твърдят, че са били „отписани” от лекарите си и дължат продължаването на живота си на Тибетските капки на живота, споделя д-р Колчак.

За поръчки на “Тибетски капки на живота”: 02 825 9870, 02 870 0296, 02 9545620, 0879 323644, 0885 977529, 0884375752, 0884 375751 email: [email protected]

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Здраве